събота, 27 август 2011 г.

НОСТРАДАМУС И 2012 ГОДИНА! КРАЯТ НА СВЕТА ИЛИ НОВО НАЧАЛО?! - ПЪЛНА ВЕРСИЯ


21 декември 2012 година. Разсъмването така и не настъпва?! Живота на земята вече се е намирал пет пъти на границата на унищожението. При това са изчезнали хиляди животински видове. Това може би е началото на големи промени а не краят на света! Неотдавна откритите акварели на Нострадамус внимателно да се изследват. За това събитие ни предупреждават и Египтяните, Майте, Шумерите и всички древни култури а и Нострадамус! На тази дата настъпва галактическият парад на планетите и центъра на галактиката, който в същност е черна дупка (което са знаели и Маите) и от нея се ражда материята и се появяват звездите и планетите. На тази дата ще настъпи и пикът на слънчевата активност. През 2012 година ще има три затъмнения, което се случва твърде рядко - на всеки 26 000 години! Първо – пълно лунно затъмнение на Слънцето, второ- пълно затъмнени на слънцето от Венера и накрая, най – важното затъмнение за много векове – преминаването на Слънцето през  осовия център на галактиката и плътен облак от космически прах. Средата на последният от този цикъл съвпада с последния ледников период който е завършил с глобално затопляне. Тези събития са зашифровани във всички древни писания! Желая Ви приятно гледане!



Николай Николов

13 коментара:

  1. Нострадамус 2012, преди две години преведох този филм на български. Субтитрите и филма са качени в колибката.http://kolibka.com/2.html

    Nostradamus: 2012 / Нострадамус: 2012 (2009)

    ОтговорИзтриване
  2. Доста интересно, Ники благодря!!!Казват, че големи катаклизми ще настъпят в сферата на информатиката...

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря ви, ALCYONE и Николай Николов. Доста страховито, скоро ни се вижда краят. Прочетох превода на ALCYONE и съм благодарна, че мога да го направя на ЛЮБИМИЯ, НАЙ-РАЗБИРАЕМ и грамотен български език! Четете blogzaserioznihora.blogspot.com!

    ОтговорИзтриване
  4. Праведните души да не униват и да продължават според БОЖИИТЕ ЗАПОВЕДИ!
    Вижте това:
    http://earth-chronicles.ru/news/2011-08-28-6416
    "Землянам уже подготовили новую планету для переселения"
    "Прошло 4 года, идет к концу 2011, возможно планета уже сформировалась в копию земли или сформируется к 2012 году. Кто же подготовил землянам такой подарок, может это новый рай для праведников и именно туда переселят остатки человеческого рода или именно туда попадут те, кто сможет пройти этап "перехода"." ?

    ОтговорИзтриване
  5. Филма "Пророчествата на Нострадамус" преведен на български с вградени субтитри можете да гледате или да изтеглите от тук:
    http://video.yandex.ru/users/duhmarket/view/40

    ОтговорИзтриване
  6. ХОРА, НЕ СЕ ХВАЩАЙТЕ НА ТАКИВА ВЪДИЦИ, МАНИПУЛАЦИИ! НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ НА НЕГАТИВНИ МИСЪЛ-ФОРМИ, КОИТО МОГАТ ДА ПОДПОМОГНАТ САТАНИНСКИТЕ ЛЪЖЕПРОРОЧЕСКИ ПЛАНОВЕ! И В БОЖИИТЕ ЗАПОВЕДИ СЕ ПОРИЦАВАТ ТАКИВА ПРАКТИКИ. ВИЖТЕ ТЕЗИ ПУБЛИКАЦИИ И ОСЪЗНАЙТЕ ЗАБЛУДИТЕ;
    http://earth-chronicles.ru/news/2011-08-28-6452
    И
    http://video.mail.ru/mail/jelena.dolecek/1974/2011.html
    НАДЯВАМ СЕ, ЧЕ И ТАЗИ ПРОГНОЗА Е ГРЕШНА, КАКТО ЗА 1999 Г. И ЗА "11 сентября 2011 год..."
    НАДЯВАМ СЕ И ДА СИ МИСЛИМ ХУБАВИ НЕЩА, ЗА ДА ГИ ПОДПОМАГАМЕ, ПРИВЛИЧАМЕ С НАШИТЕ ПОЗИТИВНИ МИСЪЛ-ФОРМИ!

    ОтговорИзтриване
  7. http://earth-chronicles.ru/news/2011-08-29-6490
    2012: Веб-бот, предсказания

    ОтговорИзтриване
  8. Позитивните мисли са много хубаво нещо,но това което предстои си е заложена програма и няма как да се предотврати

    ОтговорИзтриване
  9. Е?
    Какво стана 21 декември 2012?
    Сега сме 2016

    ОтговорИзтриване
  10. Започна промяна, която не се усеща...... За да не се впускам в простотии, то само погледнете изместването на полюсите, реставрирането на радикалния ислям с помощта на най - тъпата страна, която е създадена от бягащи от Европа идиоти /унищожили една доста напреднала цивилизация/ и престъпници, и е само на 232 години! Това е страната изхранваща се с войни и се казва - САЩ, и най-вече на природните аномалии /макар и много от тях да са са предизвикани от ХААРП (има го в блога ми), и аерозолните пръскания - просто погледнете небето.../, които всички ги виждате. Следете активността на Слънцето, зараждането, на хора идиоти: - най - тъп пример: Джигитите по пътищата, стремежа към свръх забогатяване, и последващо неизползване на парите, поне за обиколка из света, и неминуемия резултат - нормалното, последващо обедняване и бързото остаряване и умиране във САМОТА! Но това е мой преразказ на написаното в старият завет на Библията в отдела "Еклиасиаст - проповедника". Просто го прочетете, и всичко ще ви стане пределно ясно... Всичко добро Ви желая!

    ОтговорИзтриване